Ny kollektion - Intense
FORÅRETS BLACK FRIDAY-SALGOp til 75 % rabat!
Filters

Filter

JUST HYPE

Just Hype sætter kulør på hverdagen med deres fremtrædende og unikke designs! Deres designs minder meget om den moderne urbane stil med varemærkets navn trykt på tøjet. Deres designs eksperimenterer også meget med stærke kontraster og unikke mønstre, som gør, at du føler dig helt unik, uanset om du er i gang i træningscenteret eller ude på en sen aften i byen!

Just Hype fra Storbritannien

Just Hype er kendte for deres brede sortiment af tøj til både træning og hverdag. I 2011 blev Just Hype grundlagt som et lille projekt, som designede tryk på tøj og tilbehør. Da Just Hype vandt en konkurrence i design til t-shirts, begyndte de at producere deres designs for alvor! Inden for et par timer efter sejren var hele lageret udsolgt, og de oplevede en stor efterspørgsel efter deres designs over hele verden. Ved hjælp af de sociale medier og en stærk vilje til fortsat at producere nye, innovative designs voksede Just Hype hurtigt til noget, der ikke var plads til i den lille etværelses, som de brugte tidligere!

Gør Just Hype til dit mærke!

Just Hype har et bredt fokus på hele outfittet til kvinder, som vil føle sig godt tilpas uanset, hvad de laver! Tøj, der giver dig den unikke stil, som får dig til at skille dig ud i mængden. I deres sortiment finder du afslappede stilarter, hvor tøjet er luftigt og giver et afslappet look. I deres træningssortiment er der også mere tætsiddende stilarter, som hjælper med at fjerne varme og fugt under intensive pas i træningscenteret eller under konkurrencer!