Filters

Filter

NEBBIA

NEBBIA blev grundlagt i 1997 af Stanka og Martin Pecko i Slovakiet. NEBBIA er et mærke, som er kendt for at lave tøj, som passer til aktive mennesker både i og udenfor træningscenteret. Deres sortiment er varieret med flere forskellige slags tøj, som udfylder hver deres funktioner. Drop Crotch Jogger har et lavt skridt for at give dig godt med plads og et flot afslappet look. Elastisk linning for optimal pasform.

Bukserne fra NEBBIA fremhæver dine former og giver en god varmefordeling ved intensive pas. Deres Bubble Butt Revolution Pants følger dine former i et jeanslignende design, som giver dig komfort samtidig med, at du ser fantastisk ud i hverdagen. Bukserne passer ligeså godt ind som almindelige jeans, hvilket gør dem perfekte at bruge på arbejdet og til festen, så du får den bedst mulige komfort fra dine bukser.

Tights med unikt design fra NEBBIA

NEBBIAs tights er skræddersyede med unikke designs og blander materialer for at give dig den bedste oplevelse. NEBBIA SCRUNCH TIGHTS er fremstillet af en blanding af materialer, som har fugttransporterende egenskaber, hvilket holder dig mere tør under træningspasset. Materialet er elastisk og lader dig bevæge din krop helt frit uden besvær eller anstrengelser.

Gør din træning komplet med NEBBIA

NEBBIA designer og producerer træningstøj til hele kroppen. I deres sortiment finder du slidstærke sports-BH´er, som er designet med fokus på ultimativ komfort, luftige toppe, som passer til både træning og hverdag, og rigtig flotte bukser og tights til både træning og hverdag!