Ny kollektion - Intense
FORÅRETS BLACK FRIDAY-SALGOp til 75 % rabat!
Filters

Filter

Shorts

Når det er for varmt til tights eller træningsbukser, så er shorts perfekte til at flytte varme og fugt væk fra huden. Uanset hvilken træningsform, du udfører, indendørs eller udendørs, så fungerer shorts lige godt. Hos os finder du shorts fra flere populære varemærker som Famme, Alera Ware, Better Bodies og mange andre!

Hvilke shorts passer til mig?

Shorts kommer i flere forskellige typer med unikke funktioner, så der er mange valg til netop din type af træning! Vi fokuserer på at tilbyde et bredt udvalg af shorts, så du kan finde præcis dem, du har brug for. Til løb vil du måske gerne have lidt mere luftige shorts, som giver dig endnu mere luftighed og bedre håndtering af fugt under løbet. Under yogaen vil du gerne være så fleksibel som muligt i alle dele af din krop med tætsiddende, elastisk materiale, som former sig efter din krops bevægelser.

Shorts til hverdagen

Shorts er ikke kun til for træningen! Når det er varmt, så er det rigtigt dejligt, at kunne køle benene og bare føle sig godt tilpas. Derfor har vi også tilføjet flere flotte designs fra forskellige varemærker, som tilbyder skønne og flotte shorts til hverdagen. Vores shorts passer fint ind i hverdagen og har unikke designs!

Suppler dit almindelige træningsoutfit med shorts!

I de varmere måneder kan det være dejligt at skifte til mere luftigt træningstøj, som køler dig bedre af. Sæt en flot, luftig top og et par gode shorts sammen, så kan du gøre din træningstaske mere fleksibel og forbedre kvaliteten af din træning om sommeren!