Filters

Filter

Shorts

Når det er for varmt til tights eller joggingbukser, egner shorts sig perfekt til at flytte varme og fugt væk fra huden. Uanset hvilken træningsform, du udfører, indendørs eller udendørs, så fungerer shorts lige godt. Hos os finder du shorts fra flere populære mærker som Alera, Rapid Wear og mange flere!

Hvilke shorts passer til mig?

Vi fokuserer på at tilbyde et bredt udvalg af shorts, så du kan finde præcis dem, du har brug for. Til løb vil du måske gerne have lidt mere luftige shorts, der for eksempel giver dig bedre håndtering af fugt. Til fitness eller yoga leder du måske efter noget mere tætsiddende, elastisk materiale, der former sig efter din krops bevægelser. Uanset hvilke shorts du leder efter - her er noget for enhver smag!

Shorts til hverdagen

Shorts er ikke kun til for træningen! Når det er varmt, så er det rigtigt dejligt, at kunne køle benene og bare føle sig godt tilpas. Derfor har vi også tilføjet flere flotte designs fra forskellige varemærker, som tilbyder skønne og flotte shorts til hverdagen. Vores shorts passer fint ind i hverdagen og har unikke designs!

Suppler dit almindelige træningsoutfit med shorts!

I de varmere måneder kan det være dejligt at skifte til mere luftigt træningstøj, som køler dig bedre af. Sæt en flot, luftig top og et par gode shorts sammen, så kan du gøre din træningstaske mere fleksibel og forbedre kvaliteten af din træning om sommeren!