Filters

Filter

BETTER BODIES

Better Bodies blev dannet i starten af 80´erne og på dette tidspunkt, havde grundlæggeren og fitnessguruen Brian Moss egentlig ingen større visioner, end at hans firma skulle tjene som et modelagentur for fitnessmodeller, som medvirker i flere forskellige medier og sammenhænge, f.eks. reklamerer for træningstøj. Med tiden blev han og hans firma meget velrenommerede og omtalte i USA, og af publicistiske årsager blev der lanceret t-shirts med Better Bodies-tryk. Som resultat sås en hurtigt voksende efterspørgsel efter alle mulige typer tøj, og allerede fra starten havde de både almindelige trøjer, træningsundertrøjer og andre typer træningstøj.

Better Bodies i dag

I dag er Better Bodies et af de største varemærker inden for træningstøj og fitness over hele verden! Høj kvalitet, funktionalitet og moderne design er det, der udmærker Better Bodies tøj, og det er netop derfor, at så mange atleter og fitnessprofiler bruger deres produkter. Gennem kontinuerlig samtale med eliteatleter får Better Bodies hele tiden ny inspiration til at forbedre funktionaliteten i deres tøj og til at skabe bedre designs.

Tøj fra Better Bodies

Better Bodies tager sig af hele dit outfit! Hos One More Rep finder du bukser, træningstights, shorts, trøjer, sports-BH´er og tilbehør fra Better Bodies. Du behøver ikke at blande forskellige varemærker. Med Better Bodies kan du hurtigt sammensætte et komplet design til dit træningstøj!