Ny kollektion - Intense
FORÅRETS BLACK FRIDAY-SALGOp til 75 % rabat!
Filters

Filter

Sports-BH

Hos One More Rep har vi fokus på komfort og design i vores træningstøj. Med en god sports-BH får du god komfort under træningen og kan fokusere på at udføre dine aktiviteter uden at bekymre dig om belastningsskader. En sports-BH har lang levetid og derfor er det vigtigt, at du finder en BH, som passer til netop din buste, og som giver en støtte, du føler dig godt tilpas med.

Sports-BH - En vigtig del af dit træningstøj

Uanset om du løber, styrketræner eller dyrker en aktiv sport, så er din krop i bevægelse hele tiden, hvilket kan forårsage smerte i flere belastningsområder. Med en sports-BH kan du vælge mellem forskellige typer støtte til din buste, som begrænser den belastning, som nakken og skuldrene udsættes for under træningen. Din krop vil takke dig, hvis du vælger en god sports-BH!

Hvordan vælger jeg min sports-BH?

Din sports-BH bør være valgt efter dine specifikke mål. De to ting, du bør gå ud fra, er størrelsen på dine bryster og hvor aktiv, du er, under din træning. Jo større buste, du har, desto mere støtte har du brug for fra din sports-BH. Er du meget aktiv i din træning, har du brug for mere støtte for at kompensere for hurtige, rykvise bevægelser. Ved mere rolig træning kan man fokusere mere på BH´ens blødhed og finde en rigtig god komfort.

Hvor ofte bør man købe en sports-BH?

Levetiden for en god sports-BH er ganske lang, afhængigt af, hvor ofte man bruger den. Træner du 2 - 3 gange om ugen, vil en sports-BH holde mellem 6 måneder og 1 år. Derefter er materialet i din BH blevet elastisk og kan ikke give samme grad af støtte som tidligere. Hvis du finder en sports-BH, som du kan lide og som sidder godt, så anbefales det at købe 2 - 3 stykker samtidig, som du kan skifte mellem på træningsdagene og derved forlænge holdbarheden af BH´ens materiale.