Filters

Filter

GAVELO

Gavelos træningstøj er inspireret af West Coast-vibes i USA, særligt Los Angeles. Det er den harmoniske blanding af varmen fra L.A, som møder den kølige skandinaviske brise, der skaber det unikke tøj fra Gavelo. Deres passion og kærlighed til design vokser sammen, og resultatet bliver smukt og funktionelt tøj.

Gavelo - En livsstil

Gavelo arbejder hele tiden på at forbedre deres tøjs funktioner og designs for at komme det evigt udviklende marked i møde. Med et tæt samarbejde med profiler og communitys omkring træning og fitness kan Gavelo hele tiden skabe innovative designs, som folk faktisk vil have.

Gavelo arbejder også hele tiden på at mindske sit økologiske aftryk så meget som muligt. Naturen inspirerer til mange af deres designs, og derfor ønsker de at give noget tilbage og passe på vores smukke planet.

Træningstøj fra Gavelo

Vi har fundet det bedste fra Gavelos kollektion, som består af deres træningstights og sports-BH´er. Flotte designs og unik funktionalitet er det, vi føler, bedst beskriver det, som vi kan lide ved deres tøj. Sammensæt et flot outfit med Gavelo!