Ny kollektion - Intense
FORÅRETS BLACK FRIDAY-SALGOp til 75 % rabat!
Filters

Filter

Tights

Find flotte og behagelige træningstights fra flere populære mærker som Alera Ware, NEBBIABetter Bodies, Famme og mange andre!

Flotte træningstights gør træningen sjovere!

Bliv stjernen i træningscenteret med et par træningstights, som både føles godt og ser godt ud! På One More Rep finder du træningstights i flere forskellige modeller og designs, som tilpasser sig dine former og passer til flere forskellige kropstyper. Vores træningstights kan bruges både indendørs og udendørs. Det skal være behageligt at træne uanset, hvilken træningstype, du udfører. Vores træningstøj er let, fleksibelt og unikt!

Suppler dine træningstights med vores øvrige træningstøj!

Når du har fundet et par træningstights, som passer netop dig, kan du supplere med en flot top! I vores sortiment af toppe finder du flere forskellige typer toppe, som både passer til træningen og hverdagen. Se også gerne vores sortiment af sports-BH´er, som letter din træning og lader dig bevæge dig frit og ubesværet! Vores træningstøj er designet til at fremhæve din krops potentiale samtidig med, at det holder dig komfortabel og kølig.