Ny kollektion - Intense
FORÅRETS BLACK FRIDAY-SALGOp til 75 % rabat!
Filters

Filter

Jeans

Her finder du jeans, som passer til enhver lejlighed! Jeans er et must at have i garderoben, da det er en buks, som kan bruges på arbejdet, i hverdagen, til festen og alt imellem. Vælg mellem høj, middel eller lav talje, så dine jeans kan supplere resten af din tøjsamling, som du ønsker. I vores sortiment finder du flere forskellige typer jeans, som fås i størrelserne XXS til XL.

Jeans - En holdbar hverdagsbuks

Stoffet, der giver jeans deres slidstærke kvalitet, hedder denim. Oprindeligt blev jeans primært brugt som arbejdstøj og af arbejdere, der arbejdede i hårde miljøer. Bukserne blev verdensførende inden for arbejdsverdenen og arbejdede sig hurtigt ind i "Rock'n'Roll"-kulturen, hvor jeans blev indarbejdet i jakker, trøjer, hatte m.m. for at udtrykke sig gennem mode. Mens arbejdsbukserne stadig anvendes i stor udstrækning af arbejdere, er jeans i nyere tid blev set mere som en modedetalje for større dele af verden.

Jeans-moden i dag

Jeans bruges i dag overalt og er altid i sæson. Modeverdenen havde ikke været den samme uden de bukser, der har medført et væld af kollektioner, som baserer sig helt på stoffet. Hos One More Rep finder du det nyeste inden for jeans-verdenen fra kendte varemærker som Freddy WR.UP. Vi synes, at et par gode jeans er obligatoriske for at føle sig sikker på, at man har en garderobe, der passer til enhver lejlighed!