Ny kollektion - Intense
GREEN DAYSForårets Black Friday-salg!
Filters

Filter

Jeans

Her finder du jeans, som passer til enhver lejlighed! Jeans er et must-have i garderoben, da det er en buks, som kan bruges på arbejdet, i hverdagen, til festen og alt derimellem. Vælg mellem høj, middel eller lav talje, så du kan bestemme, hvordan dine jeans kan supplere resten af dit outfit. I vores sortiment finder du flere forskellige typer jeans, som fås i størrelserne XS til XL.

Jeans - En holdbar hverdagsbuks

Stoffet, der giver jeans deres slidstærke kvalitet, hedder denim. Oprindeligt blev jeans primært brugt som arbejdstøj og af arbejdere, der arbejdede i hårde miljøer. Bukserne blev verdensførende inden for arbejdsverdenen og arbejdede sig hurtigt ind i "Rock'n'Roll"-kulturen, hvor jeans blev indarbejdet i jakker, trøjer, hatte m.m. for at udtrykke sig gennem mode. Mens arbejdsbukserne stadig anvendes i stor udstrækning af arbejdere, er jeans i nyere tid blev set mere som en modedetalje for større dele af verden.

Jeans-moden i dag

Jeans bruges i dag overalt og er altid i sæson. Modeverdenen havde ikke været den samme uden de bukser, der har medført et væld af kollektioner, som baserer sig helt på stoffet. Hos One More Rep finder du det nyeste inden for jeans. Vi synes, at et par gode jeans er obligatoriske for at føle sig sikker på, at man har en garderobe, der kan tilpasses enhver lejlighed!