Ny kollektion - Intense
GREEN DAYSForårets Black Friday-salg!
Filters

Filter

Bukser

Vi har et bredt sortiment af bukser til både træning og hverdag, så vi er sikre på, at du vil finde noget, der passer til dine behov. Flotte designs, som giver dig et fantastisk look, uanset hvad du laver. Vi udvælger nøje hvilke bukser, der passer ind i vores sortiment, så vi kan tilbyde et varieret udvalg til dig som kunde.

Træningsbukser

Når du vælger dine træningsbukser, er det vigtigt at tænke på, hvilken type træning, du skal udføre. Vil man satse på et sikkert kort, som fungerer til alle typer træning, så er træningstights det universelle stykke tøj, som fungerer til alt. Men vi har også mange andre typer træningsbukser, der er perfekte til både træning og hverdag.

Hverdagsbukser/casual

Livet handler nogle gange om andet end træning. Derfor finder du også hverdagsbukser af samme høje kvalitet og skønne komfort som vores træningstøj! I vores sortiment af hverdagsbukser finder du flere jeans, som sidder rigtig godt og passer til din krops former. Vi har også utroligt mane forskellige tights, joggers og sweatpants i designs, der er perfekte til hverdagsbrug, mens de stadig giver dig den der dejlige komfort.