Ny kollektion - Intense
FORÅRETS BLACK FRIDAY-SALGOp til 75 % rabat!
Filters

Filter

Bukser

Skønne bukser fra populære mærker som Freddy WR.UPNEBBIABetter Bodies og mange andre! Vi har et bredt sortiment af bukser til både træning og hverdag, så vi er sikre på, at du vil finde noget, der passer til dine behov. Flotte designs, som giver dig et fantastisk look, uanset hvad du laver. Vi udvælger omhyggeligt, hvilke bukser, der passer ind i vores sortiment, så vi kan tilbyde et varieret udvalg til dig som kunde.

Træningsbukser

For at føle sig godt tilpas i et aktivt liv, skal man også have funktionelt tøj, der hjælper kroppen. Dit træningstøj skal være let og luftigt og hjælpe dig med at lede den varme og fugt væk, som din krop danner under et aktivt pas. Med almindelige joggingbukser i bomuld samles varmen og fugten omkring dine ben, hvilket gør, at det bliver meget varmt og ubehageligt at træne.

Med et par rigtig gode og tætsiddende træningsbukser kan du bevæge dig frit, føle dig køligere og tørre meget hurtigere under et hårdt pas. Når du vælger dine træningsbukser, er det vigtigt at tænke på, hvilken type træning, du skal udføre. Vil man satse på et sikkert kort, som fungerer til alle typer træning, så er træningstights det universelle stykke tøj, som fungerer til alt.

Hverdagsbukser/casual

Livet handler nogle gange om andet end træning. Derfor finder du også hverdagsbukser af samme høje kvalitet og skønne komfort som vores træningstøj! I vores sortiment af hverdagsbukser finder du flere jeans, som sidder rigtig godt og passer til din krops former. Tights med hverdagsdesign, som passer godt på arbejdspladsen, giver dig den bedste komfort.