Ny kollektion - Intense
FORÅRETS BLACK FRIDAY-SALGOp til 75 % rabat!
Filters

Filter

Hættetrøjer og Trøjer

Flotte træningstrøjer og hættetrøjer fra populære mærker som FammeNEBBIABetter Bodies og mange flere! Passer perfekt til både træning og hverdag! Med smarte designs og funktioner hjælper dit træningstøj dig med at præstere godt med de bedste forudsætninger. Når du træner, genererer din krop meget varme og fugt fra huden. Med almindeligt tøj samles varmen og fugten omkring din krop, hvilket gør, at det bliver svært hele tiden at holde et godt tempo og det føles ikke særlig rart. Med træningstøj af god kvalitet slipper du for en stor del af det ubehag, der kan opstå ved almindelig træning. Vi på One More Rep tilbyder derfor et godt og bredt udvalg af flere forskellige varemærker inden for fitness og mode, som vi har tillid til!

Skab din egen profil med flot træningstøj!

Samtidig med at man drager fordel af alle de smarte funktioner, vil man også se rigtig godt ud, når man træner! Det betyder, at du føler dig stærkere, og det vil give dig et boost af motivation til at give den en ekstra skalle i næste pas. Vores udvalg indeholder flere forskellige og unikke designs, som du frit kan sammensætte til et komplet outfit til din træning.

Forskelligt træningstøj til forskellige typer træning

Man vil vel gerne finde et godt outfit, som man kan bruge hele tiden? Forskellige typer træning stiller forskellige krav til din krop. Under løb er det vigtigt, at den fugt, der genereres, tørrer hurtigt og at tilstrækkeligt af den varme, der udvikles, ledes væk fra kroppen, så man kan holde et godt tempo gennem hele passet. I styrketræning fokuseres der meget på at holde en stabil form og kunne gentage bevægelser. I yoga er det vigtigt at have god bevægelighed, og med tøj, der er for stift, kan det blive svært at udføre visse bevægelser, som man virkelig har brug for i sit program.