Filters

Filter

Hættetrøjer og Trøjer

Smarte træningstrøjer og hættetrøjer fra populære mærker som Alera, Rapid WearBetter Bodies og mange flere! Passer perfekt til både træning og hverdag! Med smarte designs og funktioner hjælper dit træningstøj dig med at præstere godt med de bedste forudsætninger. Vi på One More Rep tilbyder derfor et godt og bredt udvalg af flere forskellige varemærker inden for fitness og mode, som vi har tillid til!

Skab din egen profil med flot træningstøj!

Ud over man gerne vil have glæde af alle de smarte funktioner, er det motivationsboost, man får af at have rigtig lækkert tøj på, når man træner, en kendsgerning! Vores udvalg indeholder flere forskellige og unikke designs, som du frit kan sammensætte til et komplet og personligt outfit til din træning.

Forskelligt træningstøj til forskellige typer træning

Man vil vel gerne finde et godt outfit, som man kan bruge hele tiden? Men forskellige typer træning stiller forskellige krav til din krop. Under løb er det vigtigt, at den fugt, der genereres, tørrer hurtigt og at tilstrækkeligt af den varme, der udvikles, ledes væk fra kroppen, så man kan holde et godt tempo gennem hele passet. I styrketræning fokuseres der meget på at holde en stabil form og kunne gentage bevægelser. I yoga er det vigtigt at have god bevægelighed, og med tøj, der er for stift, kan det blive svært at udføre visse bevægelser, som man virkelig har brug for i sit program.